Anja Mogensen Photography

Hej, jeg er Anja MogensenFødt den 02.07.89 i Hamborg, Tyskland, gift den 07.12.18 i Schenefeld, Tyskland med min dejlige mand, der aldrig kan sige nej til noget, jeg vil have og altid er en hjælpende hånd.


Jeg flyttede 2020 til Danmark med min danske mand og mine to hunde. Vi solgte vores to heste i dejlige hænder, som vi ikke vidste, om vi har plads, tid eller penge til dem, efter at vi flyttede her, og vi ikke ønskede at efterlade dem uden at vide, hvad der ville komme.


Nu kan jeg koncentrere mig fuldt ud om fotograferingen, og min specialitet er dyrene, især staevne og portrætter. Jeg elsker heste selvfølgelig, kan altid finde nogle søde ansigter på hunde, men jeg nyder også at besøge små eller andre kæledyr som mus, slanger eller pindsvin.


Hvis jeg ikke er bag kameraet, kan jeg godt lide at ride selv, gå lange ture i skoven eller på stranden (med mine hunde) eller bare blive hjemme på pc'en og spille videospil.


Udfyld formularen til højre og modtag et tilbud inden for 24 timer!


Hvis du overvejer at booke mig som fotograf, gerne vil købe et gavejort, eller godt kunne tænke dig en snak om nogle helt specielle billeder, hører jeg super gerne fra dig via blanketten nedenfor.