Anja Mogensen Photography

Priser

Konfirmation

DKK 1999,00

Fra kirken til efterfesten. Jeg kan følge jer gennem ceremonien, eller vi mødes bare til en lille privat fotoshooting med kæledyrene og familien.

Denne pakke inkluderer:

-Alle billeder digitale.
- 6 efterbehandlede i 13 x 18cm print

- 2 timers fotografering.
- Flere locations muligt.

Du får dit eget private online galleri, hvor du kan se, bestille og dele de billeder vi tog den dag. Dine billeder vil være tilgængelige til download til enhver tid. Printene vil blive leveret i en smuk trækasse med et USB-stik, der indeholder billederne til sikker opbevaring.

Sølv Pakke

DKK 999,00

Sort baggrund; rider langs stranden i en lang, flydende kjole; alt hvad du har set og elsket på sociale medier. Der er ingen grænser for kreativitet.

Denne pakke inkluderer:
- 3 efterbehandlede billeder digital og i 10 x 15cm print.

- 1 times fotografering.
- Flere digitale filer og print kan tilkøbes.

- Hver ekstra time koster 325,00 kr

Guld Pakke

DKK 1499,00

Til alle med hest, hund, orm, marsvin, etc tt. Med eller uden dig. Forevig minderne med dit kæledyr. Hjem hos jer eller udendørs.

Denne pakke inkluderer:
- 6 efterbehandlede billeder digital og i 13 x 18cm print.
- 1,5 times fotografering.
- Flere digitale filer og print kan tilkøbes.

- Hver ekstra time koster 325,00 kr

Diamant Pakke

DKK 2399,00

Til alle, der ønsker luksusbehandling, store gaver eller har mange dyr og ikke kan bestemme sig for, hvad der er bedst. Denne pakke tilbyder dig det bedste af det bedste, og du får alt, hvad du nogensinde har ønsket dig.

Denne pakke inkluderer:
- 12 efterbehandlede billeder digital og i 13 x 18cm print.

- Ingen tidsbegrænsning, ingen locationmax.
- Flere digitale filer og print kan tilkøbes.

Du får dit eget private online galleri, hvor du kan se, bestille og dele de billeder vi tog den dag. Dine valgte 12 vil være tilgængelige til download til enhver tid. Printene vil blive leveret i en smuk trækasse med et USB-stik, der indeholder billederne til sikker opbevaring.

Kørsel

første 10km fra 4291 Ruds Vedby inkl.
derefter 3kr pr km
evt broafgifter afregnes seperat

Brugsret

Som fotograf har jeg efter gældende dansk lov fuld ophavs- og brugsret til billederne. Derfor kan jeg også anvende billederne på min hjemmeside eller til markedsføring online, for eksempel på sociale medier, så jeg kan vise eksempler på mit arbejde. Ønsker du, at billederne ikke bliver bragt andetsteds, må du gerne informere mig. Jeg respekterer det selvfølgelig, hvis du ønsker, at billederne udelukkende er til din private brug.

Når du efter et fotoshoot, køber billederne, får du også brugsret til dem. Vælger du imidlertid at dele billederne online, for eksempel på sociale medier, må du gerne vise mit navn eller logo eller lade det fremgå af den medfølgende tekst.


OBS!

Du skal være opmærksom på, at det IKKE er tilladt at kopiere (eller screenshot) billeder fra gallerierne. Samtlige billeder i gallerierne er beskyttede af gældende dansk lov om ophavsret, og de må ikke bruges, før jeg har modtaget din betaling.